В център „Книгини“ посрещахме доброволчески отряд от ПГТР-Враца

Изключително зареждащи и вдъхновяващи дни с нашите доброволци от ПГТР-Враца!

С тях продължихме сортирането на книги, включиха се в направата на рециклирана хартия, която жените от Социално предприятие Творилница „Добрини“ – с. Челопек изкусно прилагат в уникални тематични картини и подкрепиха тяхната дейност.

Книжарничката с мисия – Книжарничка „Извор“, с. Челопек / Izvor Bookshop бе даден за пример как средствата от закупени книги могат да бъдат вложени във вдъхването на живот на сграден фонд на образователна институция – преобразяването на затворената детска градина в настоящ център „Книгини“, а тематичните табели и духа на село Челопек ги плениха.

От сърце благодарим на г-жа Стела Тарльовска, училищен психолог, Миглена Бояджиева, председател на Доброволческия клуб, Станислав Тодоров, председател на Ученическия съвет, и техните членове. С активни млади хора като вас винаги добрите дела ще се случват и ще обединяват все повече съмишленици!

Скъпи младежи, вашето дело е достойно за пример! Бъдете окрилени от смели мечти и устрем към значими начинания, в които да вложите сърце и душа!

Обещахме си до нови срещи, а сътрудничеството ни да продължи да се развива.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *