Портмонето на детето

Първото от серията финансови обучения за деца и родители, проведено от екипите на „Слава 4“ и книжарничка „Извор“ с. Челопек

С игри и закачки превърнахме финансите в забавление на провелото се вчера обучение за деца и родители в с. Челопек. Любознателните сладури на възраст между 5 и 9 години имаха възможността да научат как да различават желаната от необходимата покупка, изкушението от нуждата и изобщо, кой е пътят за сбъдване на мечтите им. Родителите получиха ценни съвети за правилното предоставяне на детския бюджет, пазаруването от децата и насърчаването им за собствени доходи.

Първото от серията финансови обучения, проведено от екипите на „Слава 4“ и книжарничка „Извор“ с. Челопек, с подкрепата на местното читалище завърши с много детски смях, възгласи за още игри и лакомства.

Освен всички участници в събитието, също така и всички останали желаещи деца могат да се включат в конкурсa „Нарисувай как да изглеждат парите според теб“.

Своите предложения можете да изпращате за публикуване и онлайн гласуване на страницата на Слава 4 ЕООД или на лично съобщение на Книжарничка „Извор“, с. Челопек / Izvor Bookshop.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *